Beoordelingen van Toko Pandan Uithoorn

Recente recensies van Toko Pandan Uithoorn

4 sterren na 63 reviews

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti rund en garnalen waren heel lekker en werden keurig op vastgestelde tijdstip afgeleverd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en service was sneller dan vooraf aangegeven. Top

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker afgehaald bij Toko Pandan en het was altijd goed. Deze week moesten we iets nieuws: Glutenvrij gerecht. Op de site staat perfect alle allergische informatie veremeld en hebben we de juiste gerechten kunnen kiezen. Bestellen en betalen hebben we ook via de site gedaan. Alles heel eenvoudig. Zowel eten als proces dus prima geregeld

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen er al jaren. Altijd lekker en goed. Ook fijn dat ik het eten snel kreeg aangereikt vanwege Corona.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles weer heerlijk!!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Maar u gebruikt wel erg veel zout af en toe. Kan dat niet wat minder?

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk een prima maaltijd die op het afgesproken tijdstip werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bediening !! Heerlijke Rames 👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten Goede hoeveelheid en netjes verpakt

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en smakelijk. Alleen de porties Nasi Kuniing en Mihoen vonden we toch nog aan de kleine kant ondanks de Medium size

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals we gewend zijn. Alleen werd onze bestelling 55 minuten te laat bezorgd. Heel erg jammer. Geen tijd meer gehad om rustig te eten voor het werk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Heerlijk gegeten. Bezorging mooi op tijd en super vriendelijk. Gaan zeker nogmaals bestellen of afhalen.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon echt heel lekker!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke roti!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zwaar teleurgesteld over de kleine portie die ik kreeg. Ik haal regelmatig af bij jullie. Het witte bak is goed gevuld, zoals het hoort. Ik kreeg de bestelling in een zwarte bak. De schaal waar ik het altijd op gooi was niet eens voor de helft gevuld. Jammer. Het gaat niet om het geld, al hadden jullie het vermeld dan had ik twee keer besteld. Als je iets besteld waar je altijd je eten haalt dan verwacht je ook dat het dezelfde portie is. Jammer

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling voldeed niet helemaal aan wat ik had opgegeven helaas. Bovendien wordt pas duidelijk hoe lang je moet wachten als je al hebt besteld; je kunt dan geen andere keuze meer maken, bijvoorbeeld om (toch) zelf af te halen.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en hebben heerlijke roti!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo, Vooropgesteld, ik zou het erg waarderen als jullie contact opnemen. Ik had gisteren gehaald en opgegeten maar ben heel beroerd geweest. Het eten was lekker maar volgens mij zaten er heel veel smaakversterkers in. Ik ben er echt ziek van geweest. Kunt u mij bevestigen of u inderdaad gebruik heeft gemaakt van smaakversterker als e621, bouillonblokje etc? Ik heb dat niet expliciet gevraagd maar ik had het gevoel dat er heel veel inzat. Alvast bedankt. Mvg jeroen bon

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg pittig eten en dan ben ik nog Indisch.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en een super snelle bezorging

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Ik mis alleen de optie warm/koud op het bestelformulier. Soms verwarm ik liever zelf de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Twee Complete rames besteld om op te halen. Bestelling lag keurig ingepakt klaar. Smaak was goed, lekker pittig. De porties waren ook ruim voldoende. De vitrines zagen er verzorgd en vers uit. Nasi goreng vonden wij iets minder, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Zeker een aanrader deze Toko.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewenst; het mailadres gebruiken voor bevestiging brstelling Ongewenst; mailadres gebruiken voor commerciele doeleinden.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lkkkkkrrrrrr gegeten...

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Ga hier vaker bestellen.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit lijkt minder te worden. Ietwat afgezwakt qua smaak-intensies. Kok zou, ter vergelijking, wat gerechten kunnen proeven van Toko Madjoe (Amstelveen).

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel meestal Roti .. en of je nou Roti-lams Roti-kip of Roti-lamsvlees besteld .. Voortreffelijk .. 👍🏻🤛🏻

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lievelings TOKO!! De aubergine en sperziebonen zijn heerlijk, net als de blado. Halve rames is voor mij meer dan genoeg!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij bestelling van een compleet menu is het jammer dat de vlees en kipgerechten bij elkaar in 1 bak zitten en alle groenten ook bij elkaar zitten. Het zal fijner zijn als dit apart verpakt wordt. Verder mogen de gerechten wel wat warmer meegegeven worden. De smaak en de service/vriendelijkheid medewerkers was overigens prima!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk!!! Excellent verzorgd, echt superlekker eten ik kan het niet anders verwoorden. Op en top kwaliteit.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke toko. Ik had een hele en een halve ramas, mocht wel iets meer vlees in verhouding maar vlees is duur dus ik snap het wel. Evt, volgende keer apart bestellen. Alles was warm., levertijd een uur is wel aan de lange kant maar het wachten waard

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, vriendelijk geholpen, stipt op tijd klaar en - allerbelangrijkst - overheerlijk eten. Warm aanbevolen

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Redelijke portie. Alleen een beetje smakelijkloos terwijl indoneschich normaal barst van de smaken. Heel jammer

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte erg goed.Duidekijk vers!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke smaak, hier gaan we vaker bestellen.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling terwijl ik per mail na 40 minuten een bevestiging kreeg dat mijn bestelling onderweg was. Dit kan echt niet!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer indoneschich. Vrij grote porties. Weet niet of het authentiek is, was te eten maar niet mijn ding.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snel bezorging! Heerlijk gesmaakt, alle 3 kinderen, 14,10 jaar en 22maanden heerlijk gesmuld!! Voor de eerste keer maar zo onder de indruk is zeker op mijn lijst van lekker bestellen!!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben het opgehaald want moesten ruim 1 uur wachten. Dat vonden we echt te lang. De hoeveelheid was ook minder dan voorheen. Eten was erg smakelijk

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Supertevreden. Heerlijk gegeten, hele goede service aan telefoon en in zaak bij afhalen. Gewoon 10 punten.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect en heerlijk

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Adequate bezorging en prima bereiding van verschillende gerechten. Sommige gerechten waren helaas iets afgekoeld en er hadden wat bakjes gelekt. Maar al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaak is goed! Maar vlees en groenten met verschillende smaken worden bij elkaar in een bakje gedaan waardoor smaken dus mengen. En prijs in verhouding met hoeveelheid is slecht. Een man zou twee maaltijden moeten bestellen om er vol van te raken. We zijn allemaal na het werk nog langs de snelweg door een drive geweest. In het 'verleden' waren het gewoon bakken zoals bij de chinees en dat in verhouding met de kwaliteit smaak en prijs was wel goed. Nu heb je de helft minder voor dezelfde prijs. Keer terug naar de oude kwantiteit/kwaliteit/prijs verhouding, dan komen we weer terug.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti Lams en Roti Kip besteld. Je krijgt een emails hoelaat je Bestelling er is. Een Dikke 9.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Bezorging was Super snel !!! Het Eten was goed warm !! Alomvattend. Ik heb geen fouten kunnen waarnemen alles was naar tevredenheid. Een Dikke vette 9 *

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst, gevraagd het te bezorgen om 19uur, maar er was een te kort aan bezorgers. Na 1 x bellen kwam de bestelling om 19.45 uur; het was meegegeven aan een buurtgenoot van ons die toevallig een bestelling was komen halen. Eten was wel lekker daar lag het niet aan, Peter

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm. Vorige keer was het goed warm maar nu was het echt niet warm. Daarnaast vond ik het niet zo goed smaken als de vorige keer.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gaan we zeker nog eens doen.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren perfect.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar helaas niet echt warm...

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals altijd weer super goed. Snelle levering , niet duur en goede porsies.