Beoordelingen van Toko Pandan Uithoorn

Recente recensies van Toko Pandan Uithoorn

5 sterren na 181 reviews

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed , vers, niet vet en echt warm geleverd , iedere week weer een 10 voor jullie . Volgens ons beste toko in Uithoorn wanneer iets voor hen niet duidelijk ik vragen ze je en “gooien” er niet “zomaar” wat bij !! Voor ons een dikke 10

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Alles was lekker warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker eten, Bezorging netjes op tijd.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en geweldige service

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd. Vriendelijk geholpen

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld maar zeker voor herhaling vatbaar. Echt smaakvolle gerechten!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en op tijd bezorgd.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg smakelijk naar zoals altijd is de verhouding rijst / groente uit balans. Veel te veel rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom zeer smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voor het eerst hier bestelling! Het was super lekker het eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en op tijd bezorgd!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima doorgaan xo

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen was zeer tevreden, heerlijk eten

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Mijn gasten hebben genoten.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken banaan viel erg tegen. Zoals altijd: teveel rijst en niet genoeg groente.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ajam roedjak niet genoeg kruiden! Peppesan niet origineel!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten van het lekkere eten!!!!!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en bezorging op tijd eten was ook nog goed warm

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten, wij gaan zeker opnieuw bestellen, bezorging was ook netjes op aangegeven tijd

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer zalig mals en goeie smaak

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was eten was top en de bezorging precies op de afgesproken tijd

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en onze dochters van 10 en 15 ook!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti was weer heerlijk

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en niet duur!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en erg lekker, jammer dat de bakjes nogal lekken. Een vraag, waarom leveren jullie niet in nes aan de Amstel wat voor jullie toch erg dichtbij is. Zelf ophalen is trouwens geen probleem,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Behalve de rijst alles van prima kwaliteit, hoewel vonden wij de porties een beetje aan de lage kant. De bruine nassi rijst was wel heel teleurstellend; wij hadden de klassieke nassi rijst verwacht zonder gedrenkt met soya sauce.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was weer oerfect en het geleveede was zoals sltijd perfect

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Werd vriendelijk gebeld dat het iets later zou worden maar viel reuze mee. Ga zeker nog eens bestellen.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn teleurgesteld. We hadden rames compleet besteld. Vlees en kip én ook de 3 soorten groenten in 1 compartiment in het bakje waardoor de smaken vermengd worden. De rendang smaakte daardoor naar kokosmelk en citroengras, zo jammer. Waarom niet apart verpakt zoals de vorige keer dat we bij u besteld hebben . De bijbestelde mie was erg droog en niet smaakvol. Positief is dat de producten goed warm zijn en op zich goed van smaak.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer zalig Zacht vlees super gamba’s En zalige nasi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Bali en rendang zijn super!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote diversiteit aan gerechten. Kwaliteit wat wisselend: soms te zout en soms te weinig smaak. Niet alles even warm en vergeten een besteld item te leveren

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was LEKKER.1 opmerking : Op jullie menu staat LONTONG nog steeds niet vermeld.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer ✅

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten duurde super lang. (Ruim 5 kwartier) Het was wel erg lekker. Wij hadden de Roti Kipfilet Kerrie. Jammer dat er geen gele sambal en servetjes bijzaten. Ook zit er standaard geen eitje bij... Kan beter dus als je het mij vraagt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten als altijd superlekker; alleen jammer dat vlees bij elkaar wordt gedaan en groentes. Overigens zijn de 'nieuwe' bakjes al veel beter dan de oude :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst bij jullie en zeker niet voor het laatst. Was erg smakelijk en goed verzorgd. Jammer dat jullie in nes a/d Amstel postcode 1189 niet bezorgen, van de andere kant even halen op de bromscooter is ook zo gebeurd!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Website heel overzichtelijk om te bestellen. Bestellibg laten bezorgen was op tijd. Eten was nog lekker warm. En het was heerlijk!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de eigen website, na de betaling kregen we de melding dat ons eten over bijna 2 uur bezorgd zou worden. Aangezien we dit wel erg lang vonden, toch even gebeld om te vragen of we het misschien op konden halen. De mevrouw aan de telefoon verzekerde ons dat het zeker geen 2 uur zou duren. Uiteindelijk dus wel mooi 2uur moeten wachten, erg vervelend. Het eten zelf was trouwens top!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten! Voor herhaling vatbaar, goed warm vanaf Uithoorn naar Mijdrecht. Wel jammer dat ze niet op de gekozen tijd kwamen bezorgen en dat er extra betaald moet worden voor iDeal betaling maar contant betalen geen keuze optie is

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was goed Sate is aan de uiteinden erg donker geworden (verbrand) ziet er niet smakelijk uit

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte uodates over bezorging!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Smakelijke maaltijd. Wel zou het prettig zijn als de groenten en het vlees ook apart verpakt zouden zijn. Nu zaten er twee soorten groenten en twee soorten vlees bij elkaar in een bakje.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, deze keer moet mij echt van het hart dat het steeds minder wordt. Mindere kwaliteit, mindere porties, voor teveel euro’s. Ik snap dat er ondersteund moet worden, maar op deze manier mag je ook met een collectebus langs komen. Had je evengoed het geld gekregen. Heel erg jammer.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip gebruik eventueel extra bakjes, stop geen vis en vlees in hetzelfde bakje. Voor de rest heerlijk gegeten!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, lekker!!! En weer stipt op tijd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede porties alleen heel jammer dat jullie de vlees en groente gerechten niet gescheiden houden.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was vers en bijzonder smakelijk. Voor herhaling vatbaar.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen de rotipannenkoek was flauw!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en warme maaltijd. Top.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 3 persoen besteld: 3 kleine bakjes gele rijst, en 6 grote bakjes diverse vlees/groente/tofoe. Allees warm besteld. Het werd precies op de afgesproken tijd besteld, de gerechten waren prima warm en zagen er zeer vers uit. En lekker!! Echt een succes.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker Bezorger super vriendelijk en bod ze excuses aan omdat hij iets later was ( wat voor ons geen probleem is ) wat als je eten besteld waar het top is wil je best even wachten en ook logies dat druk is iedereen besteld daar 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Echt de moeite waard!!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn van hen snellere levering gewend maar t was vast druk. Kwaliteit zoals gewoonlijk was geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en snel geholpen en heerlijk eten!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit eten uitzonderlijk goed. Jammer dat niet alles wat besteld was erbij zat.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit viel ons iets tegen, matig. De bezorging werd iets later door de sneeuwval (alle begrip voor), en dat werd keurig vermeld per telefoon. Vriendelijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Warm, hoeveelheid voldoende, zeer smakelijk en op tijd bezorgd door een super vriendelijke gast! Wij gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top Snel bezorgt -lekker warm. En het vlees zalig mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed van smaak en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Op tijd gebracht.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en eten is lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Goed eten, goede service.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super, alleen de rijst was droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede smaken. De smoor vond ik geweldig. Mijn man vindt de nasi kuning even lekker als hoe zijn (Molukse) moeder het maakt. Zegt dus genoeg. Mijn man is fan en ik ook.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanbevolen en woensdag 16/12/20 uitgeprobeerd met 7 eters. Dus eigenlijk telt deze beoordeling 7x en hoe! In 1 woord of 7 woorden; fantastisch. We hadden 2 nasisoorten en een paar vlees-, groente- en 1 visgerecht (Pepesan - Makreel) gekozen. Stuk voor stuk smaakvol, voldoende en gevarieerd. Kortom niet alleen gaan wij zeker nog vaker bestellen, maar kunnen werkelijk iedereen alles aanbevelen!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Bestelling was klaar op de afgesproken tijd Makkelijke bestel- en betaal-procedure

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker homemade cooking voor een prima prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Verslavend lekker :-)

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wordt met liefde klaar gemaakt ps: de website is erg duidelijk en overzichtelijk en gebruiks vriendelijk

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van het heerlijke eten

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Te lekker weer ❤️

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Dank jullie wel voor de perfecte service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling was op tijd. Top

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was iets later dan beloofd. Het eten was heerlijk. Wij hadden echter wel een ei bij de roii verwacht. Op de website is niet duidelijk wat er bij zit,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Te lekker .......deze toko is zo lekker dat het bijna verslavend is Vlees zo lekker gekruid en mals Groente zo vers En dan de eigengemaakte pinda saus Was weer zalig

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima verzorgd

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niks veranderen het eten is vingerlikkendlekker ✅ Top zaak

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en vriendelijk personeel. Ga er weer zeker weer bestellen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip roti, lekker gekruid. Dit lukt mij niet om zelf te maken. Met een extra pannenkoek en ei erbij voor 2 dagen eten. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was dit keer het draadjesvlees wat droog. Verder heerlijke smaken.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging/ goede communicatie. Eten prima kwaliteit: in de kip zat wel veel kraakbeen en vet.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer zo als gewoonlijk Lekkere smaak Zalig mals vlees En warm en snel bezorgt door aardige bezorger

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, echt smullen. Mooi op afgesproken tijd bezorgd. Alleen pasteitjes en loempia vonden wij minder ivm dikke deeglaag.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker gegeten, prima op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het vlees en aardappels te hard. En het personeel niet zo vrolijk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en lekker

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verslavend lekker eten Super netjes verpakt en goed warm Prijs Van het eten is perfect Bezorging snel en super vriendelijk Top zaak waar hard word gewerkt aan top kwaliteit Eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Top!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorging. De bezorger was precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd goed op temperatuur en keurig op aangegeven tijd bezorgd. De mensen die het komen brengen vriendelijk en netjes.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Smaken hadden iets intenser mogen zijn, maar dat komt ook omdat ik zelf een Indo ben. Alles smaakte zalig

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima bezorging en goed op tijd. Is zeker voor herhaling vatbaar!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. Was goed warm bij aflevering. Keurig op tijd

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ons niet duidelijk dat je bij het voordeelmenu rames (2 vlees/kip en 3 groente) alles door elkaar zou krijgen. Nu smaakten de groenten allemaal gelijk en vlees idem. Zonde. Het zou beter zijn als alles apart in vakjes zat

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was de Roti weer goed verzorgt. M'n familie was verast door zo'n complete maaltijd. Welke op het afgesproken moment gebracht werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti rund en garnalen waren heel lekker en werden keurig op vastgestelde tijdstip afgeleverd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en service was sneller dan vooraf aangegeven. Top

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker afgehaald bij Toko Pandan en het was altijd goed. Deze week moesten we iets nieuws: Glutenvrij gerecht. Op de site staat perfect alle allergische informatie veremeld en hebben we de juiste gerechten kunnen kiezen. Bestellen en betalen hebben we ook via de site gedaan. Alles heel eenvoudig. Zowel eten als proces dus prima geregeld

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen er al jaren. Altijd lekker en goed. Ook fijn dat ik het eten snel kreeg aangereikt vanwege Corona.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles weer heerlijk!!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Maar u gebruikt wel erg veel zout af en toe. Kan dat niet wat minder?

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk een prima maaltijd die op het afgesproken tijdstip werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bediening !! Heerlijke Rames 👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten Goede hoeveelheid en netjes verpakt

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en smakelijk. Alleen de porties Nasi Kuniing en Mihoen vonden we toch nog aan de kleine kant ondanks de Medium size

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals we gewend zijn. Alleen werd onze bestelling 55 minuten te laat bezorgd. Heel erg jammer. Geen tijd meer gehad om rustig te eten voor het werk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Heerlijk gegeten. Bezorging mooi op tijd en super vriendelijk. Gaan zeker nogmaals bestellen of afhalen.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon echt heel lekker!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke roti!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zwaar teleurgesteld over de kleine portie die ik kreeg. Ik haal regelmatig af bij jullie. Het witte bak is goed gevuld, zoals het hoort. Ik kreeg de bestelling in een zwarte bak. De schaal waar ik het altijd op gooi was niet eens voor de helft gevuld. Jammer. Het gaat niet om het geld, al hadden jullie het vermeld dan had ik twee keer besteld. Als je iets besteld waar je altijd je eten haalt dan verwacht je ook dat het dezelfde portie is. Jammer

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling voldeed niet helemaal aan wat ik had opgegeven helaas. Bovendien wordt pas duidelijk hoe lang je moet wachten als je al hebt besteld; je kunt dan geen andere keuze meer maken, bijvoorbeeld om (toch) zelf af te halen.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en hebben heerlijke roti!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo, Vooropgesteld, ik zou het erg waarderen als jullie contact opnemen. Ik had gisteren gehaald en opgegeten maar ben heel beroerd geweest. Het eten was lekker maar volgens mij zaten er heel veel smaakversterkers in. Ik ben er echt ziek van geweest. Kunt u mij bevestigen of u inderdaad gebruik heeft gemaakt van smaakversterker als e621, bouillonblokje etc? Ik heb dat niet expliciet gevraagd maar ik had het gevoel dat er heel veel inzat. Alvast bedankt. Mvg jeroen bon

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg pittig eten en dan ben ik nog Indisch.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en een super snelle bezorging

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Ik mis alleen de optie warm/koud op het bestelformulier. Soms verwarm ik liever zelf de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Twee Complete rames besteld om op te halen. Bestelling lag keurig ingepakt klaar. Smaak was goed, lekker pittig. De porties waren ook ruim voldoende. De vitrines zagen er verzorgd en vers uit. Nasi goreng vonden wij iets minder, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Zeker een aanrader deze Toko.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewenst; het mailadres gebruiken voor bevestiging brstelling Ongewenst; mailadres gebruiken voor commerciele doeleinden.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lkkkkkrrrrrr gegeten...

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Ga hier vaker bestellen.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit lijkt minder te worden. Ietwat afgezwakt qua smaak-intensies. Kok zou, ter vergelijking, wat gerechten kunnen proeven van Toko Madjoe (Amstelveen).

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel meestal Roti .. en of je nou Roti-lams Roti-kip of Roti-lamsvlees besteld .. Voortreffelijk .. 👍🏻🤛🏻

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lievelings TOKO!! De aubergine en sperziebonen zijn heerlijk, net als de blado. Halve rames is voor mij meer dan genoeg!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bij bestelling van een compleet menu is het jammer dat de vlees en kipgerechten bij elkaar in 1 bak zitten en alle groenten ook bij elkaar zitten. Het zal fijner zijn als dit apart verpakt wordt. Verder mogen de gerechten wel wat warmer meegegeven worden. De smaak en de service/vriendelijkheid medewerkers was overigens prima!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk!!! Excellent verzorgd, echt superlekker eten ik kan het niet anders verwoorden. Op en top kwaliteit.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke toko. Ik had een hele en een halve ramas, mocht wel iets meer vlees in verhouding maar vlees is duur dus ik snap het wel. Evt, volgende keer apart bestellen. Alles was warm., levertijd een uur is wel aan de lange kant maar het wachten waard

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, vriendelijk geholpen, stipt op tijd klaar en - allerbelangrijkst - overheerlijk eten. Warm aanbevolen

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Redelijke portie. Alleen een beetje smakelijkloos terwijl indoneschich normaal barst van de smaken. Heel jammer

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte erg goed.Duidekijk vers!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke smaak, hier gaan we vaker bestellen.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling terwijl ik per mail na 40 minuten een bevestiging kreeg dat mijn bestelling onderweg was. Dit kan echt niet!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer indoneschich. Vrij grote porties. Weet niet of het authentiek is, was te eten maar niet mijn ding.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snel bezorging! Heerlijk gesmaakt, alle 3 kinderen, 14,10 jaar en 22maanden heerlijk gesmuld!! Voor de eerste keer maar zo onder de indruk is zeker op mijn lijst van lekker bestellen!!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben het opgehaald want moesten ruim 1 uur wachten. Dat vonden we echt te lang. De hoeveelheid was ook minder dan voorheen. Eten was erg smakelijk

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Supertevreden. Heerlijk gegeten, hele goede service aan telefoon en in zaak bij afhalen. Gewoon 10 punten.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect en heerlijk

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Adequate bezorging en prima bereiding van verschillende gerechten. Sommige gerechten waren helaas iets afgekoeld en er hadden wat bakjes gelekt. Maar al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaak is goed! Maar vlees en groenten met verschillende smaken worden bij elkaar in een bakje gedaan waardoor smaken dus mengen. En prijs in verhouding met hoeveelheid is slecht. Een man zou twee maaltijden moeten bestellen om er vol van te raken. We zijn allemaal na het werk nog langs de snelweg door een drive geweest. In het 'verleden' waren het gewoon bakken zoals bij de chinees en dat in verhouding met de kwaliteit smaak en prijs was wel goed. Nu heb je de helft minder voor dezelfde prijs. Keer terug naar de oude kwantiteit/kwaliteit/prijs verhouding, dan komen we weer terug.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti Lams en Roti Kip besteld. Je krijgt een emails hoelaat je Bestelling er is. Een Dikke 9.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Bezorging was Super snel !!! Het Eten was goed warm !! Alomvattend. Ik heb geen fouten kunnen waarnemen alles was naar tevredenheid. Een Dikke vette 9 *

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst, gevraagd het te bezorgen om 19uur, maar er was een te kort aan bezorgers. Na 1 x bellen kwam de bestelling om 19.45 uur; het was meegegeven aan een buurtgenoot van ons die toevallig een bestelling was komen halen. Eten was wel lekker daar lag het niet aan, Peter

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm. Vorige keer was het goed warm maar nu was het echt niet warm. Daarnaast vond ik het niet zo goed smaken als de vorige keer.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gaan we zeker nog eens doen.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren perfect.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar helaas niet echt warm...

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals altijd weer super goed. Snelle levering , niet duur en goede porsies.